Apa este de baut,
NU de carat!

Incepand de azi, poti consuma apa curata direct de la robinetul de acasa, fara a mai cumpara apa imbuteliata de la magazin.

A cumpara apa plata de la supermarket este de domeniul trecutului. In secolul nostru, ar trebui sa ne putem bucura de apa curata, direct de la sursa pe care o avem in propria locuinta. Daca nu ti-ai dat seama inca ce consecinte atrage cumpararea de apa din supermarket, gandeste-te doar la bugetul cheltuit lunar si chiar anual doar pe apa imbuteliata si la cantitatea de plastic pe care o arunci. Peturile sunt reprezinta una dintre cele mai mari surse de deseuri din lume!

Intelegem de ce optezi pentru a cumpara apa si de asta am creat o solutie prin care sa renunti la acest obicei.

Detalii produse

Valoarea totala a produselor este de
4215 RON achizitionate separat

Ai posibilitatea de a consuma apa oricand, direct de la propriul robinet

Te protejezi pe tine si familia ta de bacteriile si microrganismele daunatoare, prezente in apa

Te bucuri de un gust mult mai bun al apei

Salvezi bani si timp, fara a mai cumpara apa din magazin

Ajuti mediul inconjurator prin reducerea consumului de plastic

Scapi de o grija in plus

Apa pe care o consumam zilnic

Daca deja consumi apa de la sursa propriei locuinte, te felicitam, dar in acelasi timp, trebuie sa te si intrebam: stii ce contine apa pe care o consumi si cat de daunatoare pot fi elementele din ea pentru sanatatea familiei tale?

Apa pe care o consumam zi de zi contine elemente otravitoare printre care se numara si nitriti, nitrati, plumb, cupru (care poate proveni din tevile de cupru) sau aluminiu, care, in cantitati mari, este toxic pentru sistemul nervos central. Toate elementele toxice ce se regasesc in apa, pot duce la afectiuni dermatologice, reactii gastrice, alergii si boli cronice. Ele pot afecta copiii, adultii, gravidele si animalele.

Statie de purificare cu osmoza inversa cu pompa PROTEAS

Sistemele de purificare a apei cu osmoza inversa (RO) sunt capabile sa îndepărteze 95% din totalul solidelor dizolvate (TDS), 99% din totalul produselor organice, 99% din toate bacteriile, 99% din clor. Sistemul de purificare nu elimina numai elementele toxice cum ar fi plumb, cupru, bariu, crom, mercur, cadmiu, fluoruri, nitriţi, nitraţi, seleniu etc., care pot fi prezente in apa, dar si da apei un gust placut.

Specificatii Tehnice

1050 RON

Cabinet dedurizare simplex 25 cu valva RX65 – MAXI

Ce ne diferentiaza acest sistem de altele care arata similar? Configuratia statiei este realizata de echipa Teknovara ca urmare a unui proces de proiectare in care ne-am folosit de experienta noastra din ultimii 15 ani. Elementul cel mai important este rasina cationica pentru dedurizare utilizata la fabricarea acestui sistem de dedurizare este marca Purolite – o rasina premium utilizata in industria alimentara, livrarea valvei impreuna cu by-pass, iar fiecare element al statiei este ales cu grija pentru a fi sigur, usor de instalat si utilizat.

Consumabile si mentenanta: Statia de dedurizare consuma sare pastile si apa bruta. Pentru acest model se estimeaza ca poate consuma aproximativ 140L apa la fiecare regenerare si 3,0 kg sare pastile.

**Se livreaza cu un sac de sare pastile de 25kg

Specificatii tehnice

2350 RON

Sterilizator UV 25W Luxe Style

Dezinfectia cu UV este un proces fizic. Microorganisme precum bacteriile, virusurile etc. sunt inactivate de radiatia UVC in cateva secunde. Procesul nu implica adaugarea de substante chimice in apa, astfel culoarea, mirosul, gustul sau aroma apei raman neschimbate si nici nu genereaza produse secundare nocive. Este rapid, eficient, economic şi ecologic.
Razele UV cu lungimea mai mica de 300nm sunt extreme de eficiente in eliminarea microorganismelor. Cele mai eficiente pentru sterilizare sunt cele din banda UVC.

Specificatii tehnice

700 RON

Profita acum de aceasta oferta

  • Consuma apa la cea mai buna calitate
  • Evita formarea calcarului prin dedurizarea apei
  • Elimina bacteriile daunatoare din apa pe care o consumi

*Asiguram si montaj, incepand de la 250RON, ce include conectica de montaj. Valoarea montajului nu include activitati de constructie. Amplasamentul trebuie sa fie ferit de inghet si sa aiba acces la curent electric, alimentare cu apa si drenaj.

 

Valoarea totala a produselor este de
4215 RON achizitionate separat